Terrasoverkappingen

All-in prijzen, altijd op maat, jarenlang extra tuinplezier!

Offerte aanvragen

Terrasoverkappingen & Tuinkamers

Door middel van de terrasoverkappingen van Risa service kunt u eindeloos genieten in uw tuin.

Doordat u beschermd bent voor verschillende omstandigheden zoals regen en sneeuw, kunt u van zomer tot winter en van lente tot herfst onbezorgd genieten van uw extra leefruimte.

Daarnaast is een terrasoverkapping natuurlijk een verruiming van uw wooncomfort waar ook uw terrasmeubilair extra beschermd wordt. En door middel van een uitbreiding met een glazen schuifwandsysteem creëren wij een compleet ingerichte tuinkamer. Ook kunnen wij sfeer en warmte creëren door middel van Led- verlichting of een van onze terrasverwarming producten.

Niettemin is de uitbreiding van een terrasoverkapping met producten zoals glazen schuifwandsystemen, ritz screens of zonweringsproducten ook een mogelijkheid om uw luxe en comfort uit te vergroten. Verder bieden wij u uiteraard de mogelijkheid om op een later moment uit te breiden. Onze terrasoverkappingen worden bovendien geleverd tegen ALL-INN prijzen en blinken uit in zowel stevigheid, als kwaliteit en stabiliteit.

De terrasoverkappingen worden afgewerkt met aluminium afdeklijsten. Wij gebruiken namelijk geen rubbers aangezien deze krimpen en uitzetten door de verschillende weersomstandigheden. Hieruit volgt dat de duurzaamheid van de platen gewaarborgd blijft. Risa Service: Quality first.

Daarnaast zijn onze producten voorzien van het Europese CE- Kenmerk. Dit kenmerk staat voor veiligheid bij het gebruikte materiaal.

Wij leveren onze terrasoverkappingen door de gehele euregio en komen graag bij u langs voor een passende offerte op maat. 

Polycarbonaat Overkapping

Het is mogelijk om de veranda uit te voeren met een polycarbonaat dak. Dit is een hard, stevig en doorzichtig kunststof. Lichtinval is hierdoor beperkt waardoor je geen last hebt van de felle zon. Zo kun je zelfs in extreme hitte genieten van de ruimte. Tevens is polycarbonaat een lichtgewicht materiaal waardoor grote spanningsbogen mogelijk zijn. Het materiaal is makkelijk te verwerken en 100 procent recyclebaar. Ook is een veranda met een polycarbonaat dak goedkoper dan een glazen overkapping, wat voor velen een groot voordeel is. De dakplaten blijven mooi en vieze vlekken zijn minder zichtbaar. Dankzij een UV-beschermende coating, vergelen en verouderen ze zelden.

 • In vele RAL- kleuren verkrijgbaar
 • Standaard voorzien van Polycarbonaat platen: Opaal of Helder
 • UV bestendig

Ligt uw terras op het zuiden dan kunnen wij tegen meerprijs onderstaande plaat adviseren:

 • IQ (opaal) plaat.
 • Twee staanders mogelijk met polycarbonaat tot 7 meter d.m.v. versteviging in of onder de goot
 • Duurzaam gecoat aluminium met TÜV keuring en NEN normering.
 • Alles op maat

Glazen Overkapping

Wenst u altijd een perfecte lichtinval in uw veranda? En daarnaast kunnen genieten van de sterrenhemel en voorbijdrijvende wolken? Dan is een glazen veranda voor u de beste keuze. Het gebruik van glas bij een veranda brengt veel voordelen met zich mee. Zo creëert u door het heldere glas een mooie licht inval. De glazen veranda zal hierdoor ruim overkomen. U krijgt geen donkere ruimtes en warmte die door het glas heen komt zal in de ruimte blijven. Ook zorgt een glazen dak voor behoud van heldere kleuren en heeft een strakke uitstraling.

 • In vele RAL- kleuren verkrijgbaar.
 • Voorzien van 44.2 veiligheidsglas.
 • Helder glas
 • Duurzaam gecoat aluminium met TÜV keuring en NEN normering.
 • Alles op maat (Zadeldak, vrijstaand etc…)

Terrasoverkappingen Parkstad & Tuinkamers

Door middel van de terrasoverkappingen Parkstad van Risa service kunt u eindeloos genieten in uw tuin.

Doordat u beschermd bent voor verschillende weersinvloeden zoals regen en sneeuw, kunt u van zomer tot winter en van lente tot herfst onbezorgd genieten van uw extra leefruimte.

Daarnaast is evenals een verruiming van uw wooncomfort ook uw terrasmeubilair beschermd. En door middel van een uitbreiding met een glazen schuifwandsysteem creëren wij een compleet ingerichte tuinkamer. Ook kunnen wij sfeer en warmte creëren door middel van Led- verlichting of een van onze terrasverwarming producten.

Niettemin is de uitbreiding van een terrasoverkapping Parkstad met producten zoals glazen schuifwandsystemen, ritz screens of zonweringsproducten ook een mogelijkheid om uw luxe en comfort uit te vergroten. Verder bieden wij u uiteraard de mogelijkheid om op een later moment uit te breiden. Onze terrasoverkappingen worden bovendien geleverd tegen ALL-INN prijzen en blinken uit in zowel stevigheid, als kwaliteit en stabiliteit.

De terrasoverkappingen Parkstad worden afgewerkt met aluminium afdeklijsten. Wij gebruiken namelijk geen rubbers aangezien deze krimpen en uitzetten door de verschillende weersomstandigheden. Hieruit volgt dat de duurzaamheid van de platen gewaarborgd blijft. Risa Service: Quality first.

Daarnaast zijn onze producten voorzien van het Europese CE- Kenmerk. Dit kenmerk staat voor veiligheid bij het gebruikte materiaal.

Wij leveren onze terrasoverkappingen Parkstad door de gehele euregio en komen graag bij u langs voor een passende offerte op maat. Wij heten u dan ook graag welkom als klant voor een van onze mooie producten.

Polycarbonaat Overkapping

Het is mogelijk om de veranda uit te voeren met een polycarbonaat dak. Dit is een hard, stevig en doorzichtig kunststof. Lichtinval is hierdoor beperkt waardoor je geen last hebt van de felle zon. Dit zorgt er ook voor dat het niet al te warm kan worden in de polycarbonaat veranda. Zo kun je zelfs in extreme hitte genieten van de ruimte. Tevens is polycarbonaat een lichtgewicht materiaal waardoor grote spanningsbogen mogelijk zijn. Het materiaal makkelijk te verwerken en 100 procent recyclebaar. Ook is een veranda met een polycarbonaat dak goedkoper dan een glazen overkapping, wat voor velen een groot voordeel is. De dakplaten blijven mooi en vieze vlekken zijn minder zichtbaar. Dankzij een UV-beschermende coating, vergelen en verouderen ze niet.

 • In vele RAL- kleuren verkrijgbaar
 • Standaard voorzien van Polycarbonaat platen: Opaal of Helder
 • UV bestendig

Ligt jullie terras op het zuiden dan kunnen wij tegen meerprijs onderstaande plaat adviseren:

 • IQ plaat (opaal) plaat.
 • Twee staanders mogelijk met polycarbonaat tot 7 meter d.m.v. versteviging in of onder de goot

Glazen Overkapping

Wil je altijd een perfecte lichtinval in jouw veranda? En daarnaast kunnen genieten van de sterrenhemel en voorbij- drijvende wolken? Dan is een glazen veranda voor jou de beste keuze. Het gebruik van glas bij een veranda brengt veel voordelen met zich mee. Zo creëer je door het heldere glas een mooie licht inval. De glazen veranda zal hierdoor ruim overkomen. Je krijgt geen donkere ruimtes en warmte die door het glas heen komt zal in de ruimte blijven. Ook zorgt een glazen dak voor behoud van heldere kleuren en heeft een strakke uitstraling.

 • In vele RAL- kleuren verkrijgbaar.
 • Voorzien van 44.2 veiligheidsglas.
 • Helder glas
 • Duurzaam gecoat aluminium met TÜV keuring en NEN normering.
 • Alles op maat (Zadeldak, vrijstaand etc…)