Rolluiken Landgraaf

Geschikt voor zonwering, en het werken van kou en aankleding van panden

Offerte aanvragen

Rolluiken Landgraaf van Risa zijn volledig opgebouwd uit de beste materialen en voldoen zo aan de hoogste kwaliteitseisen én bieden u de garantie op een lange levensduur.

Het rolluik is voorzien van een hoogwaardige coating, waardoor de materialen beter krasbestendig en kleurecht zijn. Steeds meer mensen kiezen voor de voordelen van een rolluik.

Eén van de belangrijkste aspecten is de verduisterende werking van het rolluik, het (zon) licht van buitenaf wordt geweerd en de kamer blijft donker. U kunt een rolluik dan ook het hele jaar gebruiken. Rolluiken Landgraaf waarborgen uw privacy en hebben een inbraakvertragende werking. De isolerende eigenschappen van een rolluik zorgen ervoor dat warmte (zomer) en koude (winter) worden gereduceerd, waardoor u flink kunt besparen op uw energierekening. Ook biedt het rolluik een uitstekende geluidsisolatie.

CD 942 Serie

De CD 942 is het meest geavanceerde rolluik uit het Alulux assortiment. De lamel is zeer stevig en stabiel dankzij het speciaal ontwikkelde rode schuim, wat 20% harder is dan standaard rolluikschuim. De hagelweerstand is 11% hoger en ook de torsieweerstand is verhoogd met 15%. Met het CD 942 rolluik bent u dus nog beter beschermd tegen invloeden van buitenaf.

De levensduur van het rolluik wordt dankzij het rode schuim significant verlengd, waardoor u nog langer kunt genieten van de vele voordelen die dit rolluik biedt. Standaard is het CD 942 rolluik leverbaar in ruim 28 kleuren, waaronder 5 unieke tinten grijs. Daarnaast biedt Alulux de speciaal ontwikkelde Silent Fin zijgeleider. Het geluid van op en neer bewegende lamellen wordt door deze geleider gereduceerd, evenals de licht- en luchtdoorlaat.

Bediening

Onze Rolluiken Landgraaf kunt u besturen middels handmatige of elektrische bediening. Handbediende Rolluiken Landgraaf worden voorzien van een band- of koordbediening. Voor elektrische bediening heeft u de keuze uit een wandschakelaar, afstandsbediening of aansluiting op een automatiseringssysteem.

Kleuren