Plissé Hordeuren

Houd ongezonde insecten buiten en laat gezonde lucht binnen

Offerte aanvragen

Horren

De meeste mensen worden blij van de lente en zomer. Deuren en ramen gaan open om weer te genieten van de frisse buitenlucht. Echter, met het mooie weer komt de stroom met insecten ook weer op gang. Vooral met eten en slapen levert dit ongemak op. Jammer genoeg dragen de insecten ook ziektes over en is het verstandig om ze op een afstand te houden. Via deze pagina willen wij u meer informatie geven over insectwering. Onder het motto “Houd ongezonde insecten buiten, laat gezonde lucht binnen”  zetten wij, met het complete programma Aurora horren, insecten buitenspel.

Het assortiment is afgestemd op de hedendaagse wensen van u, rekening houdend met de verschillende bouwsituaties. Daar smaken en woonsituaties kunnen verschillen, is het verstandig u te laten adviseren welke hor het beste bij uw situatie past. Wij helpen u graag met het maken van deze keuze.

Afwerking

De plisséhordeur is verkrijgbaar in wit (Ral 9010), crèmewit (Ral 9001) en twee maatvoeringen in antraciet (Ral 7016). Tegen een meerprijs behoort een kleur naar keuze ook tot de mogelijkheden. Om de plisséhordeur in gesloten toestand te vergrendelen is een clip verkrijgbaar in wit, crèmewit of zwart. Onderhoud: De plisséhordeur kan gemakkelijk uit de geleider worden genomen voor reiniging of winteropslag. Voor het reinigen van het gaas is niet meer nodig dan een zachte borstel en wat water.

Bediening

De geïntegreerde borstel zorgt ervoor dat de plisséhordeur goed en geruisloos sluit. Door het schakelmechanisme kan de treklijst in elke gewenste stand blijven staan. Dat maakt een klik- of magneetsluiting overbodig. Tevens zorgt het schakelmechanisme ervoor dat de deur niet hinderlijk terugschiet, zoals dat bij sommige rolhordeuren wel kan gebeuren .

Bekijk onderstaande mogelijkheden of kom langs in onze showroom