Risa Service

Bezoek onze nieuwe showroom

Al meer dan 15 jaar een begrip in de regio!

De Terrasoverkapping specialist!

Risa Service bestaat al meer dan 15 jaar, en dankzij onze tevreden klanten voeren wij dagelijks vele leuke opdrachten uit. Wij bieden onze diensten aan door geheel Nederland, van Limburg tot aan Groningen hebben wij al veel tuindromen mogen realiseren.
Aan het roer van het bedrijf staan René en Sandra, zij helpen u graag persoonlijk om uw wensen mogelijk te maken. Wij werken dan ook vanuit een hoge kwaliteitsnorm en vriendelijke service. Daarom heet ons bedrijf ook Risa Service. Wij werken met eigen montageploegen, en met ALL- in tarieven, hierdoor komt u nooit voor verrassingen te staan.

Ontmoet ons team

Maak kennis met ons toegewijde team! Wij vinden het belangrijk dat u weet met wie u te maken heeft. Ons team, bestaande uit gepassioneerde professionals, staat klaar om u te ondersteunen.

We zijn telefonisch bereikbaar op 045 20 55 66

Van dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 10:00 tot 14:00 uur.

U kunt onze showroom bezoeken op

Pijler 30, Brunssum. Ook komen wij graag vrijblijvend aan huis voor een advies op maat.

Bekijk onze nieuwe showrooom!

Bij Risa Service zijn we trots om je te informeren dat we onlangs naar onze splinternieuwe showroom zijn verhuisd! Deze verandering betekent voor jou een nog betere ervaring. In onze ruime, moderne showroom kun je op je gemak onze nieuwste producten en diensten ontdekken. Wanneer kom jij langs?

Niets is te gek voor ons! Wij denken met je mee en regelen alles tot in de puntjes!
Rene Engelen
Eigenaar

Vul vrijblijvend onderstaand formulier in

Vul het formulier in en we zullen zo snel mogelijk contact met jou opnemen.