Risa Service

Aluminium Kozijnen

Luxe industrial look, lichtgewicht en onderhoudsvriendelijk!

Uitbreiden was nog nooit zo gemakkelijk

Risa Service biedt jou de mogelijkheid om je veranda uit te breiden met vaste aluminium zijwanden of glazen kozijnen. Zo kun je nog meer genieten van je overkapping tijdens alle jaargetijden. Onze mogelijkheden zijn zeer divers.

Aluminium Kozijnen & Deuren

De Alu 50 serie van Risa Service is een economisch systeem, perfect esthetisch, water- en winddicht. De ramen hebben een gladde buitenafwerking, binnen ligt het vleugelprofiel in opdek tegenover het kozijnprofiel. Voor water- en winddichtheid is er een centrale dichting voorzien en een rechstreekse afwatering naar buiten, terwijl de binnenafdichting zorgt voor een goede geluidswering.  Over de volle lengte worden glaslatten geklikt waardoor ieder vulelement correct kan worden geplaatst. Door het plaatsen van buisvormige glaslatten bekomt men een betere inbraakveiligheid.

De voordelen van onze rolluiken.

Terrasoverkappingen voorzien van glas

De gestandaardiseerde Euronoot voor plaatsing van het beslag laat u toe van alle beslag-merken van de markt te gebruiken, gaande van standaard beslag tot, indien gewenst, verdoken beslag of inbraakvertragend beslag. Bij de afwerking van de profielen kan gekozen worden uit het uitgebreid RAL gamma enkel UNICOLOR, uitvoering glazend, mat of struktuur lak, of in diverse geanodiseerde tinten.
Niets is te gek voor ons! Wij denken met je mee en regelen alles tot in de puntjes!
Rene Engelen
Eigenaar

Vul vrijblijvend onderstaand formulier in

Vul het formulier in en we zullen zo snel mogelijk contact met jou opnemen.