Aluminium Kozijnen

Luxe industrial look, lichtgewicht en onderhoudsvriendelijk!

Offerte aanvragen

Risa Service biedt je de mogelijkheid uw veranda uit te breiden met vaste aluminium zijwanden of glazen kozijnen. Zo geniet je nog meer van je overkapping tijdens alle jaargetijden. Onze mogelijkheden zijn zeer divers.

Onze aluminium kozijnen zijn alleen geschikt voor terrasoverkapping en bieden de volgende voordelen:

  • Mooi, strak en stijlvol, vormvrij, zowel strakke, slanke als verdiepte vormgeving mogelijk en verkrijgbaar in honderden kleuren
  • Zeer sterk, alle constructies mogelijk
  • Een zeer lange levensduur
  • Voorzien van poeder gemoffelde coating, die zeer lang mee gaat
  • Gemakkelijk te onderhouden

Aluminium Kozijnen & Deuren

ALU 50: Een perfect lucht- en waterdicht systeem zonder thermische onderbreking.

De Alu 50 serie van Risa Service is een economisch systeem, perfect esthetisch, water- en winddicht. De ramen hebben een gladde buitenafwerking, binnen ligt het vleugelprofiel in opdek tegenover het kozijnprofiel. Voor water- en winddichtheid is er een centrale dichting voorzien en een rechstreekse afwatering naar buiten, terwijl de binnenafdichting zorgt voor een goede geluidswering. Over de volle lengte worden glaslatten geklikt waardoor ieder vulelement correct kan worden geplaatst. Door het plaatsen van buisvormige glaslatten bekomt men een betere inbraakveiligheid.

Terrasoverkappingen voorzien van glas

De gestandaardiseerde Euronoot voor plaatsing van het beslag laat u toe van alle beslag-merken van de markt te gebruiken, gaande van standaard beslag tot, indien gewenst, verdoken beslag of inbraakvertragend beslag. Bij de afwerking van de profielen kan gekozen worden uit het uitgebreid RAL gamma enkel UNICOLOR, uitvoering glazend, mat of struktuur lak, of in diverse geanodiseerde tinten.